Секрет молодості японської косметики Kirei

Секрет молодості японської косметики Kirei

Автор Fami Опубліковано: 14.01.2022 Переглядів: 600 Коментарі: 0

Однією з причин зморшок та дряблості шкіри є старіння дерми. Дерма – це основа шкіри. Вона містить три основні Інгредієнти:

  • Еластин
  • Колаген
  • Гіалуронова кислота

Саме ці інгридієнти роблять шкіру пружною та еластичною. З віком кількість всіх трьох інгредієнтів знижується. Пік синтезу еластину в шкірі жінки припадає на 26 років, після його кількість швидко зменшується, і в 40 років він майже дорівнює нулю. Гіалуронова кислота та колаген на довше затримуються в організмі, але все одно повільно знижують свій рівень. Еластин зникає першим!

Пружність шкіри залежить від того, наскільки багато є колагену. Іншими словами, чим більше колагену, тим пружніша та молодша шкіра. Які інгредієнти потрібні для збільшення кількості колагену?

ЦЕ ЕЛАСТИН!

Активізуйте еластин у своєму тілі – і ви відновите молодість та красу свого організму.

Зазвичай, для отримання еластину, сировина отримується із риби, кролів або свинок. Для продукції KIREI були обрані саме чорні свинки – адже структура їх амінокислот найбільш подібна до людини.

 

Купити Еластин Kirei – найкраща інвестиція в себе

ЕЛАСТИНОВІ КАПСУЛИ KIREI ELASTIN CAPSULE

Науково доведено, що за молодість та красу шкіри відповідають такі компоненти, як еластин, колаген та гіалуронова кислота – саме вони і полягли у складі капсул Кіреі для найефективнішого покращення стану шкіри.

 

ОЧИЩУВАЧ ШКІРИ KIREI ROSE CLEANSING

Засіб для очищення шкіри Kirei, на 71% зроблений із квіткової води, виготовленої з дамаської троянди, яка етап очищення перетворюють у повноцінний ритуал краси.

При нанесенні на обличчя, засіб Кіреі одразу ніжно огортає шкіру, м’яко видаляє зроговілі клітини та очищує пори. Після очищення шкіра стає свіжою, зволоженою та гладенькою.

ЗВОЛОЖУЮЧА ЕССЕНЦІЯ KIREI ESSENCE»

Есенція Kirei виготовлена із натуральних інгредієнтів, містить високу концентрацію еластину вищого ступеня очищення. 

Ви можете відчути всю «силу еластину» вже з першою краплі есенції Kirei – це дієвий продукт номер 1 в серії KIREI.

Текстура ессенції легка, ніжна та приємна, надає миттєве зволоження, розгладження дрібних заломів та мімічних зморшок. Вже після першого застосування шкіра стає сяючою, еластичною та свіжою. 


ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ГЕЛЬ KIREI MOISTURE GEL

Універсальний рідкий еластин у вигляді гелю Kirei вищого ступеня очистки, для тих, хто хоче зупинити процеси вікових змін своєї шкіри.

Гель Kirei виготовлений на 98% із природних інгредієнтів та рослинних стовбурових клітин, тому при контакті зі шкірою такий дивовижний мікс надає миттєве зволоження, розгладження дрібних заломів та мімічних зморшок. Вже після першого застосування шкіра стає сяючою, еластичною та свіжою.  

 

КРЕМ-БЮСТ KIREI BUST CREAM

Унікальним цей крем Кіреі став завдяки інгредієнту – Сарсасапогенін, що міститься в корені Анемаррени Асфоделоїдної.  Сарсасапогенін діє на зростання масової частки жиру в бюсті та  візуально збільшує його.

Polylift® – це білок, отриманий з мигдалю за допомогою спеціальної технології полімеризації, має фантастичну властивість – підтягувати шкіру.


Саме завдяки цим компонентам ми даруємо бюсту молодість та красу!


Купити косметику Kirei можливо у нас на сайті тут

Більше інформації на офіційній сторінці Instagram @kirei_ukraine 

Останні записи

Очищувач шкіри
Очищувач шкіри

2940 грн. Ex Tax: 2940 грн.

Купити
Зволожуюча ессенція
Зволожуюча ессенція

7980 грн. Ex Tax: 7980 грн.

Купити
Зволожуючий гель
Зволожуючий гель

5040 грн. Ex Tax: 5040 грн.

Купити
Крем для бюсту
Крем для бюсту

4340 грн. Ex Tax: 4340 грн.

Купити
Еластинові капсули
Еластинові капсули

7140 грн. Ex Tax: 7140 грн.

Купити

Related Posts

Залишити коментар