У чому різниця між професійною і звичайною косметикою для волосся?

У чому різниця між професійною і звичайною косметикою для волосся?

Автор FAMI Опубліковано: 21.07.2021 Переглядів: 2888 Коментарі: 0

Для багатьох непосвячених людей не завжди зрозуміло, чим же відрізняється професійна косметика для волосся від звичайної продукції мас-маркету. Спробуємо розібратися, просвятити, проінформувати. Щоб допомогти вам зробити свідомий вибір на користь звичайних або професійних засобів по догляду за волоссям - і надалі дотримуватися цього вибору.

Найголовніша відмінність - це призначення продуктів. Професійні засоби для волосся спрямовані на ефективне вирішення проблем і оздоровлення волосся. Різні компоненти і добавки в складі продуктів позбавлять вас від посічених кінчиків, додадуть блиск волоссю, зроблять волосся об'ємним і щільним, нададуть насиченість кольору, допоможуть запобігти лупі і випаданню волосся. Продукція ж, призначена для широкого кола вживання, в більшості випадків, спрямована тільки на очищення волосся і шкіри голови. Лікуючий ефект у таких засобах досить сумнівний.

Друга відмінність - це презентація продукту та можливість отримати спеціальну консультацію. Якщо звичайну косметику для волосся ви можете купити в будь-якому великому магазині або аптеці, то професійні шампуні, фарби і маски для волосся продаються або ж в салоні краси, або в професійному брендовому магазині (інтернет-магазині), де вам нададуть професійну допомогу у виборі засобів, приділивши максимум часу і уваги.

Третя важлива відмінність професійної косметики для волосся від масової - це її вузькоспрямованість. У професійних марок ніколи не буде засоби «10 в 1» від всього і відразу, один продукт завжди конкретно спрямований на усунення однієї проблеми, причому на усунення першопричин цієї проблеми. Спеціальний продукт лікує волосся і волосяні фолікули зсередини. Візуально якість і стан волосся будуть поліпшуватися поступово, але в підсумку ефект від вживання продукту виявиться більш стійким. Тому що професійна косметика усуває саму проблему, а не миттєво приховує її симптоми і не маскує різні небажані прояви проблеми.

Четверте: відчутне розходження продуктів мас-маркету та спеціальних продуктів - звичайно, ціна. Але дешевизна звичайних засобів по догляду - це ілюзія і маркетинговий хід. Виробники професійних засобів для догляду за волоссям розробляють складні формули для своїх продуктів. (Наприклад, до складу професійного шампуню входить безліч протеїнів, кератинів, комплекси вітамінів і мікроелементів, а також ретельно підібрані рослинні масла і екстракти). Всі активні речовини в складі продукту мають високу ступінь концентрації, тому такий шампунь, спрей або маска витрачаються дуже економно. Отже, незважаючи на високу ціну, професійна косметика для волосся часто виявляється навіть економічніше в використанні, ніж оманливо дешева косметика з полиці гіпермаркету.

Якщо ви зважилися на перехід до високоякісної і безпечної - а в переважній більшості випадків, як ми вже говорив і вище, ще й корисної, лікувальної професійної косметики для волосся, - то для досягнення максимального ефекту слід звернутися до професіонала, який проведе діагностику стану вашого волосся і шкіри голови і індивідуально підбере проф. засоби для догляду за волоссям.

Основні виробники професійних засобів для волосся, продукцію яких вам сьогодні порекомендують в спеціалізованих магазинах і салонах, такі:

  • Schwarzkopf Professional - один з лідерів виробництва ефективних засобів для хімічної завивки, стайлінгу, фарбування і засобів по догляду за волоссям.
  • Matrix - лідер американської косметології, найбільшого успіху компанія досягла в розробці і виробництві фарб для волосся.
  • Kerastase - популярна торгова марка, добре зарекомендувала себе завдяки своїй інноваційної продукції.
  • L'Oreal Professionnelle - є одним з найвідоміших брендів як косметики в цілому, так і засобів по догляду за волоссям зокрема, славиться новітніми розробками з використанням останніх технологій.

Довіряючи здоров'я волосся продукції цих торгових марок, ви можете бути впевнені, що вплив спеціалізованої косметики по догляду за волоссям буде надзвичайно корисним і лікувальним. Професійні продукти, навіть фарби для волосся і засоби для стайлінгу сильної фіксації не стануть причиною змін структури волосся, будуть максимально базпечними по відношенню до вашого волосся і шкіри голови. А чудовий ефект, якого ви домагалися, купуючи той чи інший продукт, буде довгостроковим, видимим і відчутним. Триватиме довго, як і ваш спокій з приводу вірно прийнятого рішення - купувати лише продукти для професійного використання.

Залишити коментар